Väikese Hipi Fondil on tohutult hea meel teatada, et 2022. aasta luuletoetuse sai 19-aastane poetess Elisabeth Heinsalu. Toetuse suurus on 800 eurot.

Elsiabeth Heinsalu on üks Eesti Kirjanike Liidu noortesektsiooni asutajatest. Tema tekste on avaldatud erinevate esseekonkursside raames ning ta on Fondi Tiina Tammani fondi stipendiaat. Väikese Hipi fondi toel välja antava debüütkogu pealkiri on “Kui ma olin udu”, mida autor on iseloomustanud järgnevalt:

See on raamat, kuhu on kogutud tekstid aastatel 2019-2022. Oleks liialt lihtne öelda, et tegemist on armastusluulega, muidugi on ka seda. Rohkem kõnetavad mind teemad nagu väliseestlus, uued kultuurid, ahvatlused, vaikus, õiglus, inimese üksildus linnas ja temas eneses, ning surm. See pole aga depressiivses vees leotunud lehtedega raamat, vaid rohkem vaatlus ja kõiki neid teemasid ühendab ka haprus ja armastus. Olen nende ridadega maha laotanud isiklikud paled ja haavatavuse. Tunnen, et ma pole päris see noor ja vihane ühiskonnakriitiline luuletaja, ning loodan, et ka sellisel endasse vaatamise luulel on samuti oma koht tänapäeva kirjanduses.

Täname südamest kõiki fondi toetajaid, sest tänu teile on meie fondist hoogu saanud juba kolm noort autorit!